De Evaluatie Van Het Gewichtsverlies Programma ‘ S

Ieder jaar wordt een groep nieuwe “afvallen de easy way” gewichtsverlies programma ‘ s lijken te concurreren met de host van de bestaande. Het is verbazingwekkend hoe veel geld is gemaakt met meer dan complicerende, niet effectief en in sommige gevallen ronduit gevaarlijke programma ‘ s. Je hebt als consument om je onderzoek te doen op wat gewichtsverlies programma dat u op het punt te beginnen, dus hier zijn een aantal goede benchmarks te gebruiken om te beoordelen voor het programma dat u wilt of bent u op.

• Een goed programma combineert dieet en lichaamsbeweging

Ik zou zeggen voorkomen dat een programma dat belooft je een betere gezondheid die geen gebruik maken van de voordelen van zowel een dieet en lichaamsbeweging. Dieet programma ‘ s die beloven een betere gezondheid zonder oefening zijn meestal pil gedreven en deze pillen proberen gek te houden van uw lichaam in soms gevaarlijke manieren. Bovendien, als je het niet implementeren van de oefening u niet elke kans op het houden van het gewicht dat je verloren toch. Oefenprogramma ‘ s die belofte resultaten zonder dieet veranderingen zijn onmogelijk. Zonder een goed dieet je niet voor de kilo ‘ s af te komen periode. Denk voor de meeste van ons het echte doel is een betere gezondheid en gezondheid is de combinatie van dieet en lichaamsbeweging.

• Een goed dieet niet laat je honger hebt – als u begint met een dieet

Programma en na de eerste week krijgt u nog steeds het vinden van jezelf voortdurend honger er is iets mis met uw dieet. Een goed dieet zal je eet genoeg calorieën om te voldoen aan uw honger hunkeren terwijl je eet vaak genoeg, zodat je niet merkt dat je honger hebt.

• Een goede oefening programma doet geen pijn, u

Besteed voldoende tijd in een sportschool en bent u gebonden om te horen van een twintig-iets gym rat trainer vertelt een van middelbare leeftijd en recente couch potato de pijn te voelen en “suck it up”. Je moet niet vergeten om rekening te houden met het verschil tussen spier-vermoeidheid, pijn en het verwonden van jezelf. U moet het gevoel van een kleine spieren branden wanneer u uit te werken, maar je wilt niet om jezelf pijn doet en je wil echt niet om een blessure te proberen om uw gezondheid te verbeteren.

• U kunt het niet eten zo veel je wilt van alles

Kan me niet schelen wat het is, er is niets dat je kan consumeren eindeloos. Wist u dat u kunt zelfs meer dan hydrateren op het water? Als uw dieet van de keuze zegt dat je kunt eten zoveel als je wilt van alles dat heroverwegen dieet. Je wilt je complete voeding uit verschillende bronnen, en er zijn weinig betere wapens in uw dieet arsenal dan deel control. Deel control is een essentiële sleutel tot zowel gewichtsverlies en gewichtsbehoud dus je kan net zo goed leren het zo snel als je kunt.

• Een goed dieet migreert u naar real food

Als uw dieet is gebaseerd op “nep” voedsel (denk bars ” en “shakes”), zonder het migreren van u terug naar het echte voedsel dat je gaat om de schaal te zien terug te schieten zodra je dit dieet, en die wil om te leven van de nep-voedsel dus je weet dat je zal bewegen uit dit dieet.

• Oefening programma ‘ s die beloven veel resultaat met weinig inspanning tegen je liegen

De realiteit is dat het duurt minstens twintig minuten cardio om uw hartslag in de juiste waaier en je moet doen cardio-minstens om de andere dag, maar idealiter krijg je dertig tot veertig vijf minuten elke dag. Krachttraining vereist voldoende tijd om de vermoeidheid van je spieren, als je niet het gevoel van een kleine brand in de spieren die je werkte dan heeft u waarschijnlijk niet voldoende om ervoor te zorgen dat de spieren kunnen groeien. Krachttraining gedaan moet worden ten minste twee tot drie keer per week en je zou verwachten dat het om dertig tot zestig minuten een goede training te krijgen.

Onthoud altijd je echte doel is gewoon gewicht verliezen maar een betere gezondheid, dus zorg ervoor dat het programma dat u selecteert, is gebouwd rond het verbeteren van uw gezondheid en niet alleen het aanbieden van lege beloften van vermindering van het gewicht.

admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *